Ceva nu functioneaza sau nu se afiseaza bine? Te rugam sa ne spui aici ca sa reparam.

Star Trek: Discovery - Seasons 1-3 2021 DVD / Box Set

Fara subtitrare in limba romana
10 ore 09 minute
Disc lansat in:
Film produs in:
Cod produs:
433,50 Lei
Disponibil cu livrare intre 17 Dec - 26 Dec
Adauga in cos
Adauga in Wishlist
Adaugat in wishlist
Acest film nu are subtitrare in limba romana.
All 42 episodes from the first three seasons of the sci-fi television drama set a decade prior to events in the original 'Star Trek' series. The show follows the missions and adventures of the crew aboard the USS Discovery as they navigate the ongoing war between the Klingons and the United Federation of Planets. Season 1 episodes are: 'The Vulcan Hello', 'Battle at the Binary Stars', 'Context Is for Kings', 'The Butcher's Knife Cares Not for the Lamb's Cry', 'Choose Your Pain', 'Lethe', 'Magic to Make the Sanest Man Go Mad', 'Si Vis Pacem, Para Bellum', 'Into the Forest I Go', 'Despite Yourself', 'The Wolf Inside', 'Vaulting Ambition', 'What's Past Is Prologue', 'The War Without, The War Within' and 'Will You Take My Hand?'. Season 2 episodes are: 'Brother', 'New Eden', 'Point of Light', 'An Obol for Charon', 'Saints of Imperfection', 'The Sound of Thunder', 'Light and Shadows', 'If Memory Serves', 'Project Daedalus', 'The Red Angel', 'Perpetual Infinity', 'Through the Valley of Shadows', 'Such Sweet Sorrow: Part 1' and 'Such Sweet Sorrow: Part 2'. Season 3 episodes are: 'That Hope Is You: Part 1', 'Far from Home', 'People of Earth', 'Forget Me Not', 'Die Trying', 'Scavengers', 'Unification III', 'The Sanctuary', 'Terra Firma: Part 1', 'Terra Firma: Part 2', 'Su'Kal', 'There Is a Tide...' and 'That Hope Is You: Part 2'.