Farscape: The Complete Series 2010 Blu-ray / Box Set

Fara subtitrare in limba romana
1 ora 30 minute
Disc lansat in:
Film produs in:
Cod produs:
857,50 Lei
Disponibil cu livrare intre 27 Jun - 07 Jul
Adauga in cos
Adauga in Wishlist
Adaugat in wishlist
Acest film nu are subtitrare in limba romana.
Every episode from all four seasons of the sci-fi drama starring Ben Browder as modern-day astronaut John Crichton, who accidentally travels through a wormhole to a distant part of the galaxy. He finds himself on board the living spaceship Moya in the middle of a prison break and becomes allied with a group of alien fugitives all attempting to find their way home. Season 1 episodes are: 'Premiere', 'I, E.T.', 'Exodus from Genesis', 'Throne for a Loss', 'Back and Back and Back to the Future', 'Thank God It's Friday, Again', 'PK Tech Girl', 'That Old Black Magic', 'DNA Mad Scientist', 'They've Got a Secret', 'Till the Blood Runs Clear', 'Rhapsody in Blue', 'The Flax', 'Jeremiah Crichton', 'Durka Returns', 'A Human Reaction', 'Through the Looking Glass', 'A Bug's Life', 'Nerve', 'The Hidden Memory', 'Born to be Wild' and 'Family Ties'. Season 2 episodes are: 'Mind the Baby', 'Vitas Mortis', 'Taking the Stone', 'Crackers Don't Matter', 'The Way We Weren't', 'Picture If You Will', 'Home On the Remains', 'Dream a Little Dream', 'Out of their Minds', 'My Three Crichtons', 'Look at the Princess: A Kiss Is But a Kiss', 'Look at the Princess: I Do, I Think', 'Look at the Princess: The Maltese Crichton', 'Beware of Dog', 'Won't Get Fooled Again', 'The Locket', 'The Ugly Truth', 'A Clockwork Nebari', 'Liars, Guns and Money: A Not So Simple Plan', 'Liars, Guns and Money: With Friends Like These', 'Liars, Guns and Money: Plan B' and 'Die Me, Dichotomy'. Season 3 episodes are: 'Season of Death', 'Suns and Lovers', 'Self-Inflicted Wounds: Could'a, Would'a, Should'a', 'Self-Inflicted Wounds: Wait for the Wheel', '...Different Destinations', 'Eat Me', 'Thanks for Sharing', 'Green Eyed Monster', 'Losing Time', 'Relativity', 'Incubator', 'Meltdown', 'Scratch 'n Sniff', 'Infinite Possibilities: Daedalus Demands', 'Infinite Possibilities: Icarus Abides', 'Revenging Angel', 'The Choice', 'Fractures', 'I-Yensch, You-Yensch', 'Into the Lion's Den: Lambs to the Slaughter', 'Into the Lion's Den: Wolf in Sheep's Clothing' and 'Dog With Two Bones'. Season 4 episodes are: 'Crichton Kicks', 'What Was Lost: Sacrifice', 'What Was Lost: Resurrection', 'Lava's a Many Splendoured Thing', 'Promises', 'Natural Election', 'John Quixote', 'I Shrink Therefore I Am', 'A Prefect Murder', 'Coup By Clam', 'Unrealised Reality', 'Kansas', 'Terra Firma', 'Twice Shy', 'Mental As Anything', 'Bringing Home the Beacon', 'A Constellation of Doubt', 'Prayer', 'We're So Screwed: Fetal Attraction', 'We're So Screwed: Hot to Katratzi', 'We're So Screwed: La Bomba' and 'Bad Timing'.