Ceva nu functioneaza sau nu se afiseaza bine? Te rugam sa ne spui aici ca sa reparam.

Chicago Med: Seasons One - Six 2021 DVD / Box Set

Fara subtitrare in limba romana
7 ore 55 minute
Disc lansat in:
Film produs in:
Cod produs:
319,00 Lei
Disponibil cu livrare intre 16 Dec - 25 Dec
Adauga in cos
Adauga in Wishlist
Adaugat in wishlist
Acest film nu are subtitrare in limba romana.
Every episode from the first six seasons of the US hospital drama set in the emergency department of a busy Chicago medical centre. The show follows senior resident Dr Will Halstead (Nick Gehlfuss) and his dedicated team of doctors and nurses as they attempt to tackle the unique and challenging cases which occur day-to-day in their highly-pressured and unpredictable department. Season 1 episodes are: 'Derailed', 'iNO', 'Fallback', 'Mistaken', 'Malignant', 'Bound', 'Saint', 'Reunion', 'Choices', 'Clarity', 'Intervention', 'Guilty', 'Us', 'Hearts', 'Inheritance', 'Disorder', 'Withdrawal' and 'Timing'. Season 2 episodes are: 'Soul Care', 'Win Loss', 'Natural History', 'Brother's Keeper', 'Extreme Measures', 'Alternative Medicine', 'Inherent Bias', 'Free Will', 'Uncharted Territory', 'Heart Matters', 'Graveyard Shift', 'Mirror, Mirror', 'Theseus' Ship', 'Cold Front', 'Lose Yourself', 'Prisoner's Dilemma', 'Monday Mourning', 'Lesson Learned', 'Ctrl Alt', 'Generation Gap', 'Deliver Us', 'White Butterflies' and 'Love Hurts'. Season 3 episodes are: 'Speak Your Truth', 'Nothing to Fear', 'Trust Your Gut', 'Naughty Or Nice', 'Mountains and Molehills', 'Ties That Bind', 'Over Troubled Water', 'Lemons and Lemonade', 'On Shaky Ground', 'Down By Law', 'Folie à Deux', 'Born This Way', 'Best Laid Plans', 'Lock It Down', 'Devil in Disguise', 'An Inconvenient Truth', 'The Parent Trap', 'This Is Now', 'Crisis of Confidence' and 'The Tipping Point'. Season 4 episodes are: 'Be My Better Half', 'When to Let Go', 'Heavy Is the Head', 'Backed Against the Wall', 'What You Don't Know', 'Lesser of Two Evils', 'The Poison Inside Us', 'Play By My Rules', 'Death Do Us Part', 'All the Lonely People', 'Who Can You Trust', 'The Things We Do', 'Ghosts in the Attic', 'Can't Unring That Bell', 'We Hold These Truths', 'Old Flames, New Sparks', 'The Space Between Us', 'Tell Me the Truth', 'Never Let You Go', 'More Harm Than Good', 'Forever Hold Your Peace' and 'With a Brave Heart'. Season 5 episodes are: 'Never Going Back to Normal', 'We're Lost in the Dark', 'In the Valley of the Shadows', 'Infection: Part II', 'Got a Friend in Me', 'It's All in the Family', 'Who Knows What Tomorrow Brings', 'Too Close to the Sun', 'I Can't Imagine the Future', 'Guess It Doesn't Matter Anymore', 'The Ground Shifts Beneath Us', 'Leave the Choice to Solomon', 'Pain Is for the Living', 'It May Not Be Forever', 'I Will Do No Harm', 'Who Should Be the Judge', 'The Ghosts of the Past', 'In the Name of Love', 'Just a River in Egypt' and 'A Needle in the Heart'. Season 6 episodes are: 'When Did We Begin to Change?', 'Those Things Hidden in Plain Sight', 'Do You Know the Way Home?', 'In Search of Forgiveness, Not Permission', 'When Your Heart Rules Your Head', 'Don't Want to Face This Now', 'Better Is the Enemy of Good', 'Fathers and Mothers, Daughters and Sons', 'For the Want of a Nail', 'So Many Things We've Kept Buried', 'Letting Go Only to Come Together', 'Some Things Are Worth the Risk', 'What a Tangled Web We Weave', 'A Red Pill, a Blue Pill', 'Stories, Secrets, Half-Truths and Lies' and 'I Will Come to Save You'.