Ceva nu functioneaza sau nu se afiseaza bine? Te rugam sa ne spui aici ca sa reparam.

Despre noi

Salut! La volume.ro noi ne tutuim cu clientii :-)

Nu suntem fast-food. Livrarile noastre dureaza 2-3 saptamani pana cand ajung produsele din SUA. Uneori livram mai rapid, daca putem, insa nu e o regula. Dupa ce voi plasati comanda pe volume.ro noi plasam mai departe comanda la furnizorii nostri din SUA sau din Anglia. Ei strang comenzile noastre si ne expediaza marfa prin curierat. Practic transportul de la furnizori la noi reprezinta grosul timpului de asteptare pentru voi. Odata ce marfa a ajuns la noi mai dureaza doar o zi lucratoare pana cand o primiti voi.

Incercam sa crestem oferta de carti, filme si muzica in permanenta. Daca nu gasiti cartea, filmul sau albumul preferat ne puteti trimite un mesaj si cautam sa le gasim pentru voi.

Site-ul este dezvoltat pe baza experientei noastre in administrarea site-ului Manga Shop din 2005 pana acum. Noi foloseam o mica parte din produsele furnizorilor nostri. In ultimul timp insa din ce in ce mai multi clienti isi doreau acces la mai multe produse. Nu am dorit sa ne departam prea mult de specificul Manga Shop asa ca am decis sa deschidem volume.ro

Site-ul www.volume.ro este administrat de
SC INDRA-MEDCART SRL

CUI 13990279
TVA RO13990279
Nr. inreg. Reg.Com.: J40/6093/2001
Capital social: 200 Lei

Banca: ING Bank Romania
Cont: RO40INGB0000999901699728
Sediu social: Str. Straduintei, nr. 2, bl. O4, sc. 3, ap. 111, Bucuresti